top of page

PROFREESSIONELE VLOERVERWARMING.

Ook in woningen met een bestaande dekvloer of afwerkvloer is het mogelijk vloerverwarming te leggen zonder eerst zware breekwerken uit te voeren. Met onze gespecialiseerde apparatuur frezen we buisbanen in de bestaande vloeren. We voorzien daarbij een slakkenhuispatroon, meestal 1,8 cm diep, waarin uw installateur vervolgens de verwarmingsbuizen legt en aansluit.
Deze oplossing is niet alleen financieel zeer interessant maar bovendien vermijd je een hoop overlast.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN VLOERVERWARMING?

#01. Bespaar op energiekosten.

 

Wil je jouw huis energiezuinig(er) maken? Dan is vloerverwarming zéker een goede optie om dit te bereiken. Vloerverwarming zorgt namelijk voor een veel consistentere en efficiëntere warmteverspreiding. Waar traditionele radiatoren moeten worden verwarmd tot zo’n 65-70 graden Celsius, is dat bij een vloerverwarming slechts 29-35 graden Celsius. Uw condensatieketel hoeft dus minder hard te werken. Waar radiatoren vooral warmte uitstralen op de plek waar ze zijn geïnstalleerd, verwarmt vloerverwarming de ruimte vanuit de vloer over de volledige oppervlakte. Vaak bespaart u 25-35% op uw energiefactuur.

#02. Verhoog uw comfort.

 

Vloerverwarming biedt in vooral de koudere maanden een heerlijk comfort van een warme ondervloer. Het is natuurlijk veel leuker om door het huis te lopen op een warme vloer, dan elke keer je pantoffels te moeten dragen omdat de vloer koud is.

Door het slakkenhuispatroon is de warmte in de ruime veel beter verdeeld en vervelende luchtstromen aan radiatoren ontbreken. 

Kortom, vloerverwarming mag niet ontbreken in uw woning!

#03. Ruimtebesparend.

 

Vloerverwarming bespaart je behoorlijk aan ruimte als we het vergelijken met de radiatoren. En dat niet alleen, ook oogt de ruimte veel moderner en strakker. Zodra je kiest voor vloerverwarming als hoofdverwarming, is het verwarmingselement van de ruimte dus onzichtbaar.

#04. Bespaar op montagekosten!

 

De dikkere vloeropbouw voor vloerverwarming is doorgaans duur en doorgaans niet mogelijk bij renovatie. Bozac freest vloerverwarming direct in chape, beton, tegels, keramische tegels of ondervloer. Zelfs op houten plankenvloer heeft Bozac een betaalbare oplossing. Omdat de buizen net onder het vloeroppervlak liggen is deze veel efficiënter dan onderaan de chape. Alleen maar voordelen toch?

kris-ost.jpg
Bozac-bel-icon.png

Heeft u interesse in betaalbare vloerverwarming? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Elke situatie is weer anders en wij komen graag bij u langs op locatie om de situatie te bekijken en u te adviseren. U bereikt ons via ons contactformulier of telefonisch op +32 495 20 38 28. Wij maken voor u een gratis offerte!

bottom of page