top of page

Door ons te concentreren op een beperkt aantal kernactiviteiten bereiken wij een hoge specialisatiegraad en medewerkers die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Bozac werkt zowel voor vaste professionals, aannemers, loodgieters, electriciens, installateurs, dakwerkers als particulieren. Wij trachten steeds bereikbaar te zijn voor een snelle interventie. 

icon-electriciteit.png

DOORVOER VAN LEIDINGEN

Vele installateurs en electriciens doen beroep op Bozac. Na aanduiding boren we snel en accuraat de openingen en diameters die je wenst. 

icon-ventilatie.png

VENTILATIE KANALEN

Ook installateurs van ventilatie kunnen snel bij ons terecht voor diverse boringen in diverse materialen en diameters.  Contacteer ons onderaan deze pagina.

icon-wandboring.png

WANDBORINGEN

Wij verzorgen alle wandboringen in steen, silicaat, beton of gewapend beton en dit standaard tot diameters van 600mm. Zelfs vierkante boringen behoren tot de mogelijkheden.

icon-spotboring.png

SPOTBORINGEN

Bozac is speciaal gesteld om boringen met laser te verrichten van onder naar boven in diverse materialen waaronder gewapend beton. 

icon-riolering.png

RIOLERINGEN

In funderingen of betonnen putten boren we ook openingen met diverse diameters. Bel ons en voor je het weet kan je verder met je project. 

icon-vloerboring.png

VLOERBORINGEN

Vloerboringen voeren we uit in diverse materialen vansteen tot gewapend beton. Dit is zowel droog als watergekoeld mogelijk naargelang de situatie.

Jan-borre-pas_edited.jpg
Bozac-bel-icon.png
Icon-waterleiding.png

DOORVOER VAN BUIZEN

Standaard beschikken we over diamantboren tot 600mm waardoor we steeds de gewenste diameter kunnen boren. Eventueel boren we onder een kleine hoek.

Icon-airco.png

AIRCONDITIONING

Ook installateurs van airconditioning kunnen snel bij ons terecht voor diverse boringen in diverse materialen en diameters.  Contacteer ons onderaan deze pagina.

icon-grote diameter.png

GROTE DIAMETER

Op aanvraag boren we diameters tot 1200mm. Dit gebeurt steeds met een voorafgaand bezoek aangezien dit vaak op specifieke situaties betreft. Contacteer ons voor een afspraak.

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van betonboringen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Elke situatie is weer anders en wij komen graag bij u langs op locatie om de situatie te bekijken en u te adviseren. U bereikt ons via ons contactformulier of telefonisch op +32 476/62 18 10. Wij maken voor u een gratis offerte!

bottom of page