top of page

KABELZAAGWERKEN.
TOT 5M DIK GEWAPEND BETON..

Met een 20kW frequentiegestuurde aangedreven Eurodima diamant-kabelsysteem kan Bozac door zwaargewapend beton of metselwerk met een dikte tot 5 meter zagen. Bozac betonboringen BV is tevens invoerder van Eurodima en heeft een directe link met de specialisten in Wals Oostenrijk. Eurodima is tevens onderdeel van de Rothenberger Group.

ONZE 4 PIJLERS ALS HET OP KABELZAGEN AANKOMT:

#01. Marktleider in service.

 

Meer kennis, hogere kwaliteit en betere service, dat zijn de drie pijlers waar ons bedrijf op rust en waarmee we de belofte ‘Marktleider in service’ in de praktijk waarmaken. We willen de beste zijn binnen ons vakgebied en willen daarin voorop blijven lopen. Bij alles wat we doen of bedenken hebben we voor ogen hoe we het u zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Vanaf de ontwerpfase tot aan de montage.

#02. Meer kennis.

 

Bozac Betonwerken heeft een directe link met ET Eurodima in Oostenrijk dewelke de fabrikant is van de performante kabelzaag. Dwz dat wij steeds beroep kunnen doen op de specialisten in Oostenrijk voor elke specifieke toepassing. Onlangs deed de waterkrachtcentrale in Galgenbichl / Oostenrijk beroep op de Eurodima kabelzaag om een zware generator door te zagen. 

#03. Brede industriële toepassingen.

 

Dikke muren, wanden, pilaren, grote betonblokken, kolommen, enz. kunnen doorgezaagd worden met onze kabelzaag. Ook het demonteren van een brug, viaduct of andere bouwconstructies kunnen wij voor u uitvoeren. Het weghalen of verplaatsen van zware betonnen machineblokken of het maken van openingen in dikke kaaimuren kan u volledig aan ons toevertrouwen.

#04. Betere service!

 

Bij ons draait alles om een tevreden klant en dat hebben we tot een kunst verheven. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, brengen snel offertes uit, hanteren zeer korte levertijden en bezorgen op locatie. Kortom, we hebben alle disciplines in huis om snel te schakelen. Het is een andere manier van denken, een handelswijze waarbij we oplossingen in huis hebben, voordat problemen worden geboren. Dat maakt ons 'Marktleider in service' zijn.

Jan-borre-pas_edited.jpg
Bozac-bel-icon.png
bottom of page