top of page
Bozac team.jpg

16 HANDEN | 1 TEAM

Bozac logo.png
Jan.

Door zijn 20 jaar ervaring "onze" Jan

DE boormentor van het Bozac betonboor team. Daarnaast is Jan mede-zaakvoerder en een trouwe supporter van RAFC Antwerp. COYReds!

VCA BE90016/2/NL/202366

VCA.png
spotboringen.jpeg
Michael.JPG
VCA.png
Michael.

Geen boorjob is voor Michael te zwaar, Michael begeleid zowel het boor als kap&slijp team waar nodig en is tevens mede-zaakvoerder van Bozac Betonwerken BV. 

VCA BE90016/1/NL/205567

VCA.png
Kristof.

Kristof is een border met al 20 jaar boorervaring op de teller. Kristof heeft ruime ervaring in droog en nat boren in zowel vloeren als wanden. Daarnaast kan Kristof zéér goed overweg met kleinere diamantzaagmachines. 

BE00012/1/NL/212267

VCA.png
Kristof kopie.jpeg
Juan wandzaag.jpg
Juan José.

Juan alias "Pepero" kan als geen ander met de wandzaag overweg. Daarnaast is ook de betonkettingzaag zijn favoriete speeltje. Snel, accuraat en tot in de puntjes werkt Juan projecten af.

ATTEST VCA DV.O 200300. Deze opleiding voldoet aan de doelstellingen bepaald in het KB tijdelijke of mobiele bouwplaatsen d.d. 7 april 2023

Nimet.

Nimet is intern opgeleid als  boorder en heeft ondertussen al heel wat ervaring opgebouwd. Nimet is ook het aanspreekpunt van ons kap&slijp team. 

VCA BE00001/1/NL/139380

Bozac logo.png
Nimet.JPG
Deniz.jpg
Denniz.

Kap&slijpwerk is het dagelijks werk van Denniz en heeft ondertussen al heel wat meter afgewerkt. Electriciteitspotjes kleven kan Denniz als geen ander!

VCA BE90007/AV001/NL/100299

Kris.

Planning, administratie, marketing en netwerken is al jaren als een hobby voor Kris. Daarnaast zorgt Kris ervoor dat alle materiaal in orde blijft en maakt hij diamantboren op maat.

Wandzagen en "specialekes" zijn op zijn lijf geschreven.

In zijn vrije tijd is Kris te vinden op tafeltennisclub TTC Nodo

VCA BE90016/1/NL/205562

VCA.png
Kris.JPG
Handzaagwerken.jpg
Gyuri kopie.png
Gyuri.

 Voor Gyuri is mede door zijn jaren ervaring als border geen technisch boorwerk lastig. In zijn vrije tijd is Gyuri vaak samen met Brutus zijn Golden retriever.

VCA BE00014/1/NL/104341

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een systematiek die is ontwikkeld om veiligheidsbeheersystemen van aannemers/contractors op een objectieve en gestructureerde manier te toesten en te certificeren.

De basisgedachte is dat een VCA- certificaat een gerechtvaardigd vertrouwen geeft dat het bedrijf de activiteiten waarvoor het is gecertificeerd, veilig kan en zal uitvoeren. Al onze medewerkers zijn geslaagd voor het VCA examen. 

Wij geven om onze veiligheid en die van anderen.

Download ons veiligheidsplan.

VCA.png
bottom of page