top of page

 CHEMISCHE ANKERS.
ALLE KRACHTEN GEBUNDELD..

Voor een zéér betrouwbare verbinding werken we bij Bozac uitsluitend met het meest betrouwbare twee- componenten injectie-mortelsysteem in de markt verkrijgbaar voor zowel hamer- als diamantgeboorte gaten, droge, natte en waterverzadigde boorgaten, gescheurd en ingescheurd beton. IM EXTREME ETA 1

ONZE 4 PIJLERS ALS HET OP VERANKERING AANKOMT:

#01. Marktleider in service.

 

Meer kennis, hogere kwaliteit en betere service, dat zijn de drie pijlers waar ons bedrijf op rust en waarmee we de belofte ‘Marktleider in service’ in de praktijk waarmaken. We willen de beste zijn binnen ons vakgebied en willen daarin voorop blijven lopen. Bij alles wat we doen of bedenken hebben we voor ogen hoe we het u zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk kunnen maken. Vanaf de ontwerpfase tot aan de montage.

#02. Meer kennis.

 

We zijn een kennispartner, gespecialiseerd in het leveren van complete boor- en verankeringsystemen in beton, metselwerk en andere bouwmaterialen. Een specialisme waarbij kennis en ervaring de basis vormt voor een succesvol ankerplan. Door rechtstreeks zaken te doen in de markt - dus zonder tussenkomst van een dealernetwerk - ontvangt u steeds informatie uit eerste hand, wordt ruis voorkomen en zijn we in staat om zeer snel te schakelen.

#03. Hogere kwaliteit.

 

Naast het leveren van een kwalitatief zeer hoogwaardig programma boren en ankers en pluggen, voorzien van de beste goedkeuringen in de markt voor maximale prestatie en veiligheid, hebben we ook een onderliggend prijs- en kwaliteitsniveau voor minder kritische vraagstukken. Een slim en uitgebalanceerd programma dus, waarmee we een passende oplossing kunnen bieden voor nagenoeg elke toepassing en waarbij elke oplossing gekoppeld is aan een scherpe prijsstelling.

#04. Betere service!

 

Bij ons draait alles om een tevreden klant en dat hebben we tot een kunst verheven. We zijn 24 uur per dag bereikbaar, brengen snel offertes uit, hanteren zeer korte levertijden en bezorgen op locatie. Kortom, we hebben alle disciplines in huis om snel te schakelen. Het is een andere manier van denken, een handelswijze waarbij we oplossingen in huis hebben, voordat problemen worden geboren. Dat maakt ons 'Marktleider in service' zijn.

Jan-borre-pas_edited.jpg
Bozac-bel-icon.png

Heeft u chemische verankering nodig? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Elke situatie is weer anders en wij komen graag bij u langs op locatie om de situatie te bekijken en u te adviseren. U bereikt ons via ons contactformulier of telefonisch op +32 476/62 18 10. Wij maken voor u een gratis offerte!

bottom of page