top of page

Vaak moet er ook gezaagd worden in vloeren. Dat is bijvoorbeeld zo als er kabels of wachthuizen gelegd moeten worden. Gelukkig kunt u alle vloerzaagwerken in Antwerpen en omgeving probleemloos aan Bozac Betonwerken BV overlaten.​

Maak gerust een afspraak zodat we even bij u kan langskomen. Zo kan er geluisterd worden naar uw wensen en krijgt u het nodige advies over wat allemaal gerealiseerd kan worden. Tegelijkertijd gebeuren alle opmetingen. Daarna worden de handen uit de mouwen gestoken.

Naast het zagen van sleuven voor kabels is het eveneens mogelijk uitzetvoegen te zagen. Bozac Betonwerken BV heeft in de loop der jaren heel wat ervaring opgebouwd en doet al deze werken in een mum van tijd.

Jan-borre-pas_edited.jpg
Bozac-bel-icon.png

Heeft u interesse in het laten uitvoeren van vloerzaagwerken? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Elke situatie is weer anders en wij komen graag bij u langs op locatie om de situatie te bekijken en u te adviseren. U bereikt ons via ons contactformulier of telefonisch op +32 476/62 18 10. Wij maken voor u een gratis offerte!

bottom of page